Relatieproblemen en scheiding

Heb je relatieproblemen? Is dit een betekenisvolle relatie? Wil je vechten voor deze relatie en een manier vinden om weer met elkaar te verbinden? De SCHIPaanpak biedt een reddingsboei. Het maakt niet uit of je een liefdesstel bent, een ouder-kind stel of een vriendenstel. Ervaring met de SCHIPaanpak leert dat deze vele soorten relaties kan redden.

Is het te laat? Is jouw relatie een van de 40.000 die jaarlijks op de klippen loopt en ga je scheiden? Ben je bang dat jullie scheiding gaat verzanden in een vechtscheiding? Of is dat al gebeurd? Wil je samen met je (bijna) ex-partner ervoor vechten dat jullie samen verder kunnen als ouders in partnerschap?

Voor eenieder die op het punt staat te gaan scheiden, net gescheiden is, al wat langer gescheiden is of het gevoel heeft in een vechtscheiding te zitten, is er de SCHIPaanpak. Wij gaan er niet van uit dat je elkaar ‘los moet laten’, maar dat je opnieuw met elkaar moet verbinden. Als ex-partners, of als partners in ouderschap na scheiding.

De SCHIPaanpak is een onconventionele benadering. Er wordt niet slechts gefocust op de realiteit van het ontstane conflict maar ook naar dat wat verloren is gegaan in de relatie. Door niet alleen naar conflict maar ook naar verlies te kijken, kan je weer dichter bij elkaar komen, als (ex-)partners of als partners in ouderschap.

Onze SCHIP-behandelaren helpen daarbij. Je hoeft het niet alleen te doen. Wel samen. Dat is de kracht van de SCHIPaanpak. Samen ben je ooit begonnen aan deze relatie. Gezamenlijk kun je dit oplossen, of afronden. Hoe moeilijk dat ook lijkt.

Winkelwagen