“Ik heb uw boek gelezen, soms met tranen. Ik heb zeer, zeer veel verlies geleden op elk levensgebied en geen enkele steun gehad. Wat fijn dat er van uit een ander perpectief gekeken wordt, met goede relevante informatie en een constructieve aanpak.
Ik hoop dat dit boek zijn weg vindt vooral bij therapeuten, en zorg professionals en bij mensen, die (moeten) scheiden. Dank”
(Anoniem)

Eindelijk wordt er niet met de vinger alleen naar mij gewezen. In de afgelopen jaren heb ik tijdens de relatietherapie alleen maar gehoord dat ik er mee op moest houden, nooit is mij gevraagd wat maakte dat ik deze dingen deed.
(Emoties Enzo, Leidschendam)

Dit gesprek hadden we echt jaren geleden moeten hebben, ik wist niet dat ik ook zo veel heb laten liggen.
(Verder na verlies Kortenhoef)

Nu ik terug heb gekeken op onze relatie, zie ik dat wij eigenlijk helemaal niet bij elkaar passen. Dat maakt het voor mij veel gemakkelijker om niet zo boos te zijn op hem en zijn vriending.
(Emoties Enzo, Leidschendam)

Dankzij jou hebben wij elkaar weer gevonden.
(Verder na Verlies, Kortenhoef)

Het was intens, soms heel zwaar en verdrietig. Op het einde voelde ik mij echter opgelucht en verrijkt tegelijkertijd. We kunnen verder.
(KidsInBetween, Amsterdam)

Het was gisteren een hele zware sessie en ik vind het knap hoe jij die hebt begeleid.
(Bjorn, De Blauwe Beer, Amsterdam)

Een vader leest zich een ongeluk om maar alles voor zichzelf op een rijtje te krijgen. Eergisteren belde hij me en zei:”ik ben eruit. Nu snap ik het allemaal. Ik heb toch zo’n goed boek gelezen! Heb de hele nacht doorgelezen, ik kon het niet wegleggen. Alles valt op zijn plek.” Vraag ik:” goh, welk boek is dat dan?” Ik dacht, misschien ook wat voor mij om uit de bieb te halen en ff te lezen. Zegt hij, “ik stuur je zo een app met de foto van het boek. Echt een aanrader hoor!” En tot mijn verbazing zie ik “Vechten voor je scheiding, schipbreuk geslaagd” op de foto verschijnen.
(Annet van ‘t Schip, Kind aan Zet, Enschede)