De enige methode die het verlies in conflict serieus neemt

Verkeert jouw relatie in slecht weer? Weet je niet hoe hieruit te komen? De communicatie krijg je niet meer goed op gang? Dan wordt het tijd om dieper te gaan. De SCHIPaanpak krijgt boven water wat al te lang ondergedompeld is geweest. Relaties die zich jarenlang opgebouwd hebben raken in de knoop of komen met een klap tot stilstand. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Dat is rouw. Je hebt tijd en energie nodig om weer te verbinden of juist om af te hechten en dat gaat ook niet vanzelf.

De SCHIPaanpak wordt altijd door de (ex-)partners samen uitgevoerd. Samen leer je te luisteren naar de kwetsuren die je elkaar, onbedoeld maar toch, hebt aangedaan. Daarbij gaan jullie opnieuw met elkaar verbinden; als (ex-)partners of als partners in ouderschap.

Op onderstaande landkaart kun je behandelaren vinden met een licentie om de SCHIPaanpak uit te voeren. Ook binnen (jeugdzorg)instellingen wordt de SCHIPaanpak uitgevoerd.

Kun jij je behandelaar niet vinden in de lijst met namen? Stuur ons even een mail.

Radius: Km
Laden ...
Behandelaren: 0 PRINT

Winkelrichting:

DE WEG VRAGEN

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me

Description

Doordat we stil hebben mogen staan bij het verlies dat we allebei hebben geleden tijdens onze relatie en na de scheiding, kunnen we elkaar weer horen en beter begrijpen. Als we de SCHIPaanpak tijdens onze relatie hadden weten in te zetten, wellicht was onze relatie dan nog te redden geweest. Maar nu halen we het beste uit elkaar naar boven, apart maar gelukkig.

Alles Is Relatie, allesisrelatie.nl

Het was intens, soms heel zwaar en verdrietig. Op het einde voelde ik mij echter opgelucht en verrijkt tegelijkertijd. We kunnen verder.

KidsInBetween, Amsterdam

Dankzij jou hebben wij elkaar weer gevonden.

Verder na Verlies, Kortenhoef

Nu ik terug heb gekeken op onze relatie, zie ik dat wij eigenlijk helemaal niet bij elkaar passen. Dat maakt het voor mij veel gemakkelijker om niet zo boos te zijn op hem en zijn vriending.

Emoties Enzo, Leidschendam

Dit gesprek hadden we echt jaren geleden moeten hebben, ik wist niet dat ik ook zo veel heb laten liggen.

Verder na verlies, Kortenhoef

Eindelijk wordt er niet met de vinger alleen naar mij gewezen. In de afgelopen jaren heb ik tijdens de relatietherapie alleen maar gehoord dat ik er mee op moest houden, nooit is mij gevraagd wat maakte dat ik deze dingen deed.

Emoties Enzo, Leidschendam

Ik heb uw boek gelezen, soms met tranen. Ik heb zeer, zeer veel verlies geleden op elk levensgebied en geen enkele steun gehad. Wat fijn dat er van uit een ander perspectief gekeken wordt, met goede relevante informatie en een constructieve aanpak. Ik hoop dat dit boek zijn weg vindt vooral bij therapeuten, zorg professionals en bij mensen, die (moeten) scheiden. Dank

Anoniem

Winkelwagen