In-company trainingen

Toeleidertraining

De eendaagse SCHIPtoeleider is ontwikkeld voor mensen die niet van plan zijn een SCHIPtraject te gaan aanbieden aan hun cliënten, maar die wel meer willen weten over het gedachtengoed zodat zij nog beter de patronen herkennen die de scheidende stellen laten zien en daarmee beter weten waar ze naar toe door kunnen verwijzen. Met inzicht in de SCHIPaanpak krijgen zij handvatten om het gesprek in goede banen te leiden. Na het volgen van deze training heeft de deelnemer kennisgemaakt met de theorie, de vijf fasen en toepassing van de SCHIPaanpak. De deelnemer ontvangt dan het certificaat SCHIPtoeleider. Er wordt gewerkt met eigen casuïstiek en door de trainer aangeleverde casuïstiek.

De training is geaccrediteerd door: MfN (7 ptn), en het registerplein (8 ptn) en SKJ (9 ptn). Alleen bij 100% aanwezigheid verkrijgt men het certificaat.

Tijdens de eendaagse training krijgt de deelnemer een introductie in:

  • De theorie van postrelationele rouw
  • Het HART model
  • De connectie tussen verlies en conflict
  • De theorie van de SCHIPaanpak
  • De vijf fasen van de SCHIPaanpak
  • De visie op het voorkomen van vechtscheidingen
  • De weg naar gezamenlijk ouderschap
  • Hoe cliënten te motiveren zijn voor de SCHIPaanpak.

Deze eendaagse training wordt in-company gegeven, een op maat gemaakte in-company training specifiek toegesneden op de vraag en behoefte van de desbetreffende organisatie.

De kosten voor deze eendaagse training bedragen € 3000,– per dag (excl. btw en reiskosten), voor maximaal 16 deelnemers. Dit is inclusief trainingsmateriaal, exclusief het boek “Vechten voor je scheiding”.

De cursisten ontvangen dan het certificaat SCHIPtoeleider.

Trainers

De SCHIPaanpak trainingen worden gegeven door een selectie van ons team met jaren kennis en ervaring in de sector en het geven van trainingen.

Driedaagse training SCHIPbehandelaar

In-company trainingen worden, in principe, op locatie van de opdrachtgever gehouden. Hier kunnen wij de training verzorgen voor maximaal 16 personen. De in-company trainingen worden verzorgd door twee trainers uit het team van SCHIP-trainers. Na de training kan de instelling besluiten een instellingslicentie af te nemen. Voor de voorwaarden klik hier.

De kosten bedragen € 9000, –. Dit bedrag is exclusief btw, reiskosten, en, indien noodzakelijk, hotelkosten. Dit is inclusief trainingsmateriaal, exclusief het boek “Vechten voor je scheiding” dat tot de verplichte literatuur wordt gerekend. De opdrachtgever zorgt voor koffie, thee, lunch en een trainingsruimte.

Workshops

Tijdens de workshop van een dagdeel, worden de vijf fases van de SCHIPaanpak gepresenteerd en toegelicht. Aan de deelnemers wordt de gelegenheid geboden, door middel van kleine oefeningen, op een praktische wijze kennis te maken met de SCHIPaanpak.

De kosten voor deze workshop bedragen € 750, – voor maximaal 8 deelnemers (1 trainer) en € 1500,– voor 9 – 16 deelnemers (2 trainers).

Lezingen

Op aanvraag kan een lezing worden verzorgd over de SCHIPaanpak. De tijdsduur en kosten van de lezing zijn afhankelijk van het beoogde doel en wordt in overleg met de opdrachtgever vastgesteld. Tijdens en na de lezing wordt de gelegenheid geboden om vragen te stellen.

Voor trainingen, workshops en lezingen geldt dat bij een reisduur van meer dan 30 minuten, € 50,– per reisuur wordt berekend.
Kilometerkosten worden berekend a € 0,21 per kilometer.


Winkelwagen

 

Op verschillende momenten organiseren wij een SCHIP-webinar.